Wegen & Meten

Door een meting weet je waar je aan toe bent en naar toe wilt.

Wil jij graag gezond en fit worden? Heb je al meerdere pogingen gedaan om ‘back in shape’ te komen maar vind je het lastig vol te houden? Wil jij graag je vetpercentage naar beneden hebben? Beter in je vel komen te zitten fysiek én mentaal?

Een bikinibody is leuk maar jij gaat liever voor een gezond leefpatroon op de lange termijn. Iets waar je mee door kan. Omdat het niet ingewikkeld is, maar haalbaar. Omdat het goed voelt én te combineren is met jouw drukke leven.

Maar waar begin je? Je ziet door de bomen het bos niet meer.  Als jij gemotiveerd bent en je zet je in, dan ga jij zeker gezond en fit worden!

Door te wegen en te meten door gewicht, vetpercentage, bmi, spiermassa, omvang e.d. weten we waar je staat en kunnen we samen je doel bepalen.

Persoonlijk voedingsadvies voor jou wat te doen is. Door de persoonlijke begeleiding krijg jij de aandacht die je nodig hebt om je doelen écht te behalen.

Met alleen beweging kom je er niet. Gezonde voeding is nét zo, al dan niet belangrijker om gezond en fit te worden. Met mijn 35 jaar ervaring begeleid ik jou ook op gebied van sport maar ook voeding. Je kunt mij via Whatsapp of mail vragen stellen op gebied van jouw eetpatroon. We gaan niet op dieet, maar werken aan een gezond eetpatroon voor de lange termijn.