Even voorstellen

Anja Bastiaansen

Leeftijd: 53 jaar

Moeder van Rick van der Pluijm.

 

Directrice van Total Body WorX

 

Meer dan 36 jaar ben ik actief in fitness en heb van mijn hobby een beroep gemaakt.

Het is mijn passie en missie om mensen in sport te coachen. Zodat ze stap voor stap hun levenstijl om kunnen gooien naar een gezonde.

Sport is de rode draad in mijn leven!

 

Elke les of begeleiding die ik geef is niet hetzelfde en daarom nooit saai. Elke groep en persoon is anders en maken we de les op maat. Al meer dan 18 jaar geef ik met plezier  begeleiding en training!

 

Toen ik in 2012 weer in Rijsbergen kwam wonen, heb ik een uitspraak gedaan;

Ik ga Rijsbergen in beweging brengen en daar ga ik voor!

 

 

 

 

Hilde Raats

Leeftijd: 44 jaar

Getrouwd en moeder van 2 zoontjes.

 

Ik werk al 20 jaar in de sport.

Mijn passie is mijn beroep geworden!

Doordat ik het les geven zo leuk vind, ben ik op een MBO-school gaan werken. Ik geef nu 1 avond per week les en werk overdag als docent.

Mijn ambities zijn;

Mensen begeleiden, nieuwe dingen leren en laten kennismaken met een gezonde leefstijl en dat allemaal bij Total Body WorX. Kom gezellig een keer naar de Stretch & FleX of Spinning,  op donderdagavond!

 

Dirk Peters

Leeftijd: 18 jaar

 

Ik kan me al geen leven

zonder sport voorstellen!

 

Vanaf de leeftijd dat ik mocht gaan voetballen, 7, ben ik gelijk op voetbal gegaan. Een stuk later, toen ik 9 was, ben ik ook maar gaan tennissen omdat dit mij erg aantrok.
Deze combinatie heb ik een lange tijd gedaan tot aan mijn 15e toen ik eindelijk ook mocht gaan fitnessen, waar ik al een tijd naar uit had gekeken. Dat is toen mijn passie geworden. Ik hou ervan om goed hard te trainen, maar er mag op zijn tijd ook wel wat tijdens de training gelachen worden.
Verder zit ik nog vol ambitie voor de toekomst en droom groots voor de toekomst.

 

Wendy Domen

Leeftijd: 39 jaar

Getrouwd en moeder van 2 dochters

 

Vanaf 2017 ben ik hier werkzaam.

Na interne opleidingen en een fitness training A geef ik met passie en enthousiasme verschillende lessen. Een fanatieke spinning, een intensief uurtje BBB, een opzwepende Body vitaal of een uur Be Fit, allemaal doe ik het met veel plezier! Al heel wat jaren sport ik, vroeger reed ik paard en rond mijn 18e ben ik in aanraking gekomen met spinning en fitness. Sporten hoort bij mijn leven, net als een gezonde levensstijl.

Naast het werken bij de sportschool ben ik werkzaam als gewichtsconsulente en voedingscoach in mijn eigen praktijk We Do Healthy te Rijsbergen.

Veerle Daamen

Leeftijd: 24 jaar

 

Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs op basisschool De Klankhof in Etten-Leur. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te voetballen, tennissen of hardlopen.

 

Op de middelbare school heb ik Bewegen, Sport en Maatschappij gevolgd en later op de pabo de minor bewegingsonderwijs.

Sporten en sportles geven doe ik met heel veel plezier. Tijdens het sporten kun je je hoofd leeg maken en je kunt al je energie kwijt. Achteraf ga je met een voldaan gevoel naar huis. De sfeer bij Total Body Worx is erg fijn. Iedereen is welkom en kan sporten op zijn of haar niveau. Daarnaast is het sociale aspect, de gezelligheid ook erg belangrijk. Hopelijk tot snel!

Elvi Dirven
Leeftijd: 18 jaar
Opleiding: CIOS Zuidwest-NL

 

Ik ben bij Total Body WorX terecht gekomen doordat mijn oma hier sport. Toen ben ik een aantal keer mee geweest en ben ik vervolgens stage komen lopen. Na een aantal weken ben ik hier ook komen werken. Mijn werkzaamheden zijn onder andere begeleiden in de fitness en het verzorgen van groepslessen.

Momenteel zit ik in mijn 3e leerjaar van het CIOS. Ik heb gekozen voor het profiel fitness, omdat dit mij persoonlijk erg aanspreekt en dit het beste aansluit op mijn droom. Later wil ik heel graag mijn eigen sportschool met lunchroom beginnen. Daarin wil ik mensen met overgewicht helpen tot een gezond gewicht, maar ook mensen met een blessure helpen revalideren. Na het CIOS wil ik daarom nog een opleiding fysiotherapie gaan doen. In mijn vrije tijd houd ik mezelf ook veel bezig met sport. Zo voetbal ik nog 3x in de week bij DSE. Dit doe ik nu al 12 jaar en nog altijd met even veel plezier. Daarvoor heb ik nog 2,5 jaar geturnd.

Jolanda van Meel

Leeftijd: 58 jaar

 

Ben bij Anja begonnen te sporten na revalidatie ivm ongeluk waarbij mijn beide benen waren gebroken.Zo ben ik er ingerold en schoonmaak op me genomen en tijdens de verbouwingen het zo aangenaam mogelijk te houden voor de klanten. Nu alles een beetje op orde is ben ik receptie erbij gaan doen op minder drukke middagen. Verder kun je bij mijn terecht voor vragen klachten ideeën en natuurlijk gezellig praatje met bakje koffie of gezonde eiwitshake en een eigengemaakte gezonde lekkernij erbij.

 

Zie je snel bij TBW ,gezellige en sportieve gr Jolanda

Rick van der Pluijm

Leeftijd: 20 jaar

Zoon van Anja

 

Ik help mee met de onderhoud van de fitnessapparatuur en dergelijke.