Nieuwsbrief September

September is weer aangebroken, de temperatuur is weer gaan liggen dus is het nog aangenamer om te sporten!!
Wij hebben nieuwtjes voor jullie die de komende tijd te wachten staan:

-Zumba
We hebben nieuwe lessen erbij! Namelijk de Latijns-Amerikaanse dans workout Zumba. Voor degene die nog nooit van Zumba gehoord hebben, het is een workout die gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dans zoals de samba, salsa en merengue. De combinatie van workout en dans levert een erg leuke en toch sportieve training op!
Deze nieuwe trainingen zullen op maandagochtend om 10:15 uur en op donderdag om 19:00 uur zijn. Zorg dat je je snel inschrijft want de lessen zijn nu al populair!!

-Strong Nation Les
Naast Zumba hebben we nog een nieuwe les erbij, namelijk Strong Nation! STRONG nation is een high-impact cardio-les. Functional training gecombineerd met HIITTZ (High Intensity Interval Tempo Training Zumbastyle), waarbij je vooral werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Oftewel een perfecte les voor de fanatieke sporter.
Deze lessen zullen op donderdagen zijn om 8 uur en zijn een half uur goed trainen!
Een introductie van Strong Nation: https://youtu.be/5A0Tyb9Pv3c

-Aerial Yoga
Terug van weg geweest Aerial yoga!! We hebben het vaker aangeboden en het is weer terug met een twist: een workshop in Aerial yoga met een chakra healing. Dit is yoga op een andere manier.Yoga posities gecombineerd met een speciale hangmat waardoor ontspanning en training samengevoegd worden.
Deze Aerial Yoga is anders dan voorheen aangezien nu de workshop ook afgesloten zal worden met een chakra healing. Chakra healing is een behandeling die helpt om de stroom van levensenergie in het hele lichaam te herstellen waardoor het gevoel van algemeen welzijn verbeterd. Dus probeer het zeker uit! De workshop zal afgesloten worden met een Healthy soep.
De workshop zal op zaterdag 26 september van 15:00-17:00 zijn. Er is wel een maximum van 6 personen dus wees er snel bij en meld je aan!

-Booty Workout
De ultieme Billen training: Booty Workout. In deze workout, gegeven door Anja, zal precies uitgelegd worden hoe je perfect je billen kunt trainen. Je wordt dan meegenomen in de fitnesszalen en hier zal je de beste oefeningen doen voor je Booty. Daarna kan je de nieuwe oefeningen en manier van training zelf toepassen als je een keer gaat trainen zodat je altijd een goede training paraat hebt.
De Booty Workout zal op zaterdag 26 september van 13:30-14:45 zijn. Ook hier zijn maar 6 plaatsen beschikbaar, meld je snel aan op het rooster!

-WOW Winnaars Bekend
De Winnaars van de WoW winactie zijn bekend. Gefeliciteerd: Saskia en Eric. Jullie zijn de gelukkige winnaars van de goodiebags van House Of Nutrition!! Hier zit van alles in, van een handdoek en bidon tot voedingssupplementen. Aan het eind van elke maand wordt de winnaar bekend gemaakt van de goodiebag. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is meedoen aan de Workout Of the Week (WOW). Elke week staat er weer een nieuwe training klaar om een lootje te verdienen voor de winactie, hoe vaker je meedoet hoe meer je kans maakt om te winnen!!

 

Aanmelden voor te sporten kun je doen via de onderstaande link. https://www.supersaas.nl/schedule/Total_Body_WorX/Lesrooster

Meld je op tijd aan want VOL=VOL.

Inlogcode supersaas kan verlopen zijn, maak dan een nieuwe aan.

Wij rekenen op je komst, want sporten is gezond en goed voor je immuunsysteem!

 

Sportieve groet en tot snel,

 

Team,

Total Body WorX

Rijsbergen