Spinning

Spinning is een effectief indoor fietsprogramma dat voor iedereen geschikt is; vrouw of man, jong of oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de fiets kan door de deelnemer zelf continue op eigen niveau worden afgesteld.

 

Wilt u afslanken, uw conditie verbeteren of een betere fietsprestatie neerzetten?

Tijdens de Spinning lessen van Total Body WorX verbruikt u tussen de 600 en 800 calorieën. De vetverbranding start wanneer u fietst op een hartslag van 60 tot 70 % van uw maximale hartslag. U verbrandt calorieën én uw conditie neemt toe.

Het Spinning programma van Total Body WorX  is een toegankelijke en leuke fitnesstraining die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt*. Let op: wie er eenmaal aan begint, raakt er aan verslaafd!

 

De fiets

De Total Body WorX Spinningbike is een speciale fiets. Het is een ontwikkelde fiets die voorzien is van een vliegwiel dat direct in verbinding staat met de pedalen. Met instellingen kan een “zware klim” of een “razende afdaling” worden gesimuleerd. Tijdens de Spinning lessen van Total Body WorX kan iedereen, onder professionele begeleiding, op zijn/haar eigen niveau trainen.

 

Workout

Gedurende de workout van Total Body WorX fietst u in groepsverband op diverse soorten muziek met een gevarieerd programma onder leiding van een ervaren sportinstructeur/-trice. Wilt u uw conditie verbeteren of wilt u wat overtollige kilo’s kwijt? U hoeft het niet alleen te doen. Doe het samen, met Total Body WorX.

Samen staan we sterk! Ook voor u conditieonderhoud tijdens de winter op pijl te houden zodat je in het voorjaar zonder moeite afstanden kunt fietsen, is spinning ideaal.

 

*Heeft u een blessure of  een beperking? Meldt dit altijd voorafgaand aan de les bij de instructeur van Total Body WorX. Zodat hij/zij voor u een programma op maat.