BoX Fit  (november 2020)

KOMT BINNENKORT IN HET ROOSTER = VERWACHT NOVEMBER 2020

 

Fit Fight is een programma voor iedereen die conditie of meer zelfvertrouwen wilt krijgen. Maar ook sterker en fitter wilt worden. Iedere deelnemer bepaald zelf continue hun eigen niveau. Er wordt gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht, bokszak, ropes, gewichten, steps, matjes, barbell, springtouw etc., om zo een circuit aan oefeningen te kunnen doen. Verschillende momenten zal iets meer op de bokstechniek ingegaan worden.

 

Materiaal

Verschillende materialen worden soms meegenomen om zo een circuit aan oefeningen in het bos zo variabel mogelijk te maken, zoals, TRX, dynaband, step, springtouw, rope, stropes, mat, e.d. Er wordt ook gebruik gemaakt van de obstakels die we tegen komen. Tijdens de Bootcamp lessen van Total Body WorX kan iedereen, onder professionele begeleiding, op zijn/haar eigen niveau trainen.

 

Workout

Kracht, conditie, snelheid, coördinatie en vetverbranding zullen snel verbeteren door middel van spelvormen, sprints, drills, core-werk en bodyweight oefeningen. Ondanks de hoge intensiteit van fit & fight trainingen is er voldoende controle op de juiste uitvoering van de oefeningen. Tevens is een goede sfeer belangrijk.