Body Vitaal

Deze workout is voor het onderhoud van het totale lichaam. De workout is elke week anders, waardoor het leuk blijft en daardoor de spieren steeds anders worden getraind. De workout bestaat uit een totaal training voor het lichaam maar de ene training kan er meer borst worden getraind en de volgende training is de rug meer aan bod. De billen, buik, benen worden nooit over geslagen! Het voordeel van deze workout

 is dat je in een uur tijd heel je lichaam traint. Heel je lichaam verstevigd en je bouwt spierconditie op en verbrand calorieën. Heb je een zwak plek, waardoor je een bepaalde oefening niet kan, kan deze vervangen worden door een andere oefening, zodat je toch optimaal met de les mee kan doen. Door juist te trainen, worden *blessures of zwakke plekken juist sterker, waardoor je jezelf prettiger gaat voelen. Dus juiste workouts voor het onderhoud van je lichaam!

 

Wilt u afslanken, uw conditie verbeteren of juist sterker worden?

U werkt aan uw gezondheid, bouwt conditie op, versterkt uw spieren en wordt fitter en verbrandt calorieën. Deze workouts van Total Body WorX  is een toegankelijke en leuke fitnesstraining die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt

Let op: wie er eenmaal aan begint, raakt er aan verslaafd!

 

Materiaal

Bij trainingen wordt gebruik gemaakt van dumbells, Halter set, Xco, Kettlebel, dynaband, ringen, matjes, rope, stropes, steps, bokszak, bosubal, yogabal, TRX en nog andere materialen. Tijdens de workouts van Total Body WorX kan iedereen, onder professionele begeleiding, op zijn/haar eigen niveau trainen.

 

Workout

Gedurende de workouts van Total Body Worx traint u in groepsverband op diverse soorten muziek met een gevarieerd programma onder leiding van een ervaren sportinstructeur/-trice. Wilt u uw conditie verbeteren of wilt u wat overtollige kilo’s kwijt? U hoeft het niet alleen te doen. Doe het samen, met Total Body Worx. Samen staan we sterk! Ook voor u conditieonderhoud tijdens de winter op pijl te houden zodat je in het voorjaar zonder moeite afstanden kunt fietsen, of juist voor de wintersport of een opstakelrun.

 

*Heeft u een blessure of  een beperking? Meldt dit altijd voorafgaand aan de les bij de instructeur van Total Body WorX. Zodat hij/zij voor u een programma op maat kan opzetten.