Be Fit (50+)

Deze les is voor mensen,

die het gehele lichaam willen trainen, op een rustig niveau.

Het is een totaal workout van top tot teen. Zeker voor de 50+ is het raadzaam, om de spieren te blijven trainen en alles soepel en vitaal te houden.

Elke les die gegeven wordt is anders, waardoor het leuk blijft en daardoor ook de spieren steeds anders worden getraind. De lessen bestaan uit een circuit aan oefeningen op muziek en gebruik van diverse materialen. De ene training kan er meer borst worden getraind en de volgende training  meer rug of schouders, maar billen, buik, benen worden nooit over geslagen! Het voordeel van deze lessen is dat je in een uur tijd heel je lichaam verstevigd en je bouwt spierconditie op en verbrand calorieën. Heb je een zwak plek, waardoor je een bepaalde oefening niet kan, kan deze vervangen worden door een andere oefening, zodat je toch optimaal met de les mee kan doen. Door juist te trainen, worden *blessures of zwakke plekken juist sterker, waardoor je jezelf prettiger en vitaal gaat voelen. Dus de perfecte lessen voor het onderhoud van je lichaam!

 

Wilt u afslanken, uw conditie verbeteren of juist sterker worden?

U werkt aan uw gezondheid, bouwt conditie op, versterkt uw spieren en wordt fitter en verbrandt calorieën. Deze lessen van Total Body WorX  is een toegankelijke en leuke groepstraining die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt. Let op: wie er eenmaal aan begint, raakt er aan verslaafd!

 

Materiaal

Bij trainingen wordt gebruik gemaakt van dumbells, Halter set, Xco, Kettlebel, dynaband, ringen, matjes, rope, stropes, steps, bokszak, bosubal, yogabal, TRX en nog andere materialen. Tijdens de lessen van Total Body WorX kan iedereen, onder professionele begeleiding, op zijn/haar eigen niveau trainen.

 

Groepslessen

Gedurende de lessen van Total Body WorX traint u in groepsverband op diverse soorten muziek met een gevarieerd programma onder leiding van een ervaren sportinstruc(teur)-trice. Wilt u uw conditie verbeteren of wilt u wat overtollige kilo’s kwijt? U hoeft het niet alleen te doen. Doe het samen, met Total Body WorX. Samen staan we sterk! Ook voor u conditieonderhoud tijdens de winter op pijl te houden zodat je in het voorjaar zonder moeite afstanden kunt fietsen, of juist voor de wintersport of een opstacle run.

 

*Heeft u een blessure of  een beperking? Meldt dit altijd voorafgaand aan de les bij de instructeur van Total Body WorX. Zodat hij/zij daar rekening mee kan houden.