Personal Training & Duo Training

Duo training

Vind jij het leuk om samen te trainen met een vriend(in), collega of familie lid? Kom dan samen naar Total Body WorX voor een vrijblijvend intake gesprek. Met de coach gaan jullie beide de gewenste doelen bespreken. De coach zal voor jullie een persoonlijk programma opstellen. Jullie volgen een programma op maat samengesteld en zullen versteld staan van de resultaten! Door samen te trainen ben je gemotiveerd, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen. Dus ga samen aan de slag en behaal je persoonlijke doelstellingen. 

Tarief 

Bij 10x € 22,50 per training per persoon.

Personal training

Je leert de juiste sporttechnieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner. Je traint effectief en bespaard daardoor tijd. Persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en).

Je hebt een stok achter de deur. We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt. 

Tarief

Bij 10x € 45,00 per training.

 

Samen met voedingsadvies van Wedo Healthy kunnen wij jou levensstijl veranderen. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.  Je verandert van binnen naar buiten

 

Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.