Spinning

Spinning is een indoor fietsprogramma dat voor iedereen geschikt is; vrouw of man, jong of oud, beginner of gevorderde. De weerstand van de fiets kan door de deelnemer zelf bepaald worden. Deze groepsles draait om conditie opbouwen en vet verbranden. Per les verbrandt je gemiddeld tussen de 600 tot 800 calorieën. Spinning is een work-out waar je snel zichtbare resultaten kan boeken. Gedurende de workout van Total Body WorX fietst u in groepsverband op diverse soorten muziek met een gevarieerd programma onder leiding van een ervaren sportinstructeur/-trice.

 

De Total Body WorX spinningbike is een speciale fiets. Het is een ontwikkelde fiets die voorzien is van een vliegwiel dat direct in verbinding staat met de pedalen. Met instellingen kan een “zware klim” of een “razende afdaling” worden gesimuleerd. Tijdens de Spinning lessen kan iedereen, onder professionele begeleiding, op zijn/haar eigen niveau trainen.

 

Spinning wordt gegeven door:

· Anja

· Hilde

· Wendy

 

Heeft u een blessure of een beperking? Meld dit altijd voorafgaand aan de les bij de instructeur van Total Body WorX, zodat hij/zij daar rekening mee kan houden.