Pump Fit

Pump fit is een intensieve training voor het hele lichaam. Elke les wordt anders opgebouwd en hierdoor blijft het leuk. Je spieren worden elke keer op een andere manier getraind en hierdoor uitgedaagd. In de ene training kunnen er meer borstoefeningen zitten en in de volgende training meer rug of schouders, maar buik, billen en benen worden nooit overgeslagen.

De lessen bestaan uit een circuit van oefeningen op muziek en er wordt gebruik gemaakt van barbells, gewichten en steps. In een uur tijd train je het hele lichaam, bouw je conditie op en verbrand je calorieën. Heb je een zwakke plek, waardoor je een bepaalde oefening niet kan doen, dan wordt er een vervanging gegeven door de instructeur. Door juist te trainen worden de zwakke plekken sterker en kunnen blessures voorkomen worden. Dus de perfecte lessen voor het onderhoud van je lichaam.

 

We hebben ook de variant Pump Repeat, de naam zegt het al, hier worden meer herhalingen gedaan dan bij Pump Fit.

 

Pump Fit wordt gegeven door:

· Anja

· Hilde

 

Heeft u een blessure of een beperking? Meld dit altijd voorafgaand aan de les bij de instructeur van Total Body WorX, zodat hij/zij daar rekening mee kan houden.