Easy Fit

De Easy Fit is een groepsles voor mensen die het hele lichaam willen trainen, maar op een rustig niveau. Het is zeker voor de 50+ers een leuke en uitdagende les. De spieren blijven getraind en het lichaam blijft soepel en vitaal. Elke les die wordt gegeven zit er anders uit. De lessen bestaan uit een circuit van oefeningen op muziek. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen zoals dumbells, dynabands, kettlebells en steps. Tijdens de lessen van Total Body WorX kan iedereen, onder professionele begeleiding, op zijn/haar niveau trainen.

 

De ene training kan iets meer gefocust zijn op de rug en de volgende training meer op cardio of schouders, maar buik, billen en benen worden nooit overgeslagen. Iedere les is hierdoor een verrassing en leuk. Heb je een zwakke plek, waardoor je een bepaalde oefening niet kan doen, dan wordt er een vervanging gegeven door de instructeur. Door juist te trainen worden de zwakke plekken sterker en kunnen blessures voorkomen worden. Geef je snel op voor deze leuke les.

 

Easy Fit wordt gegeven door:

· Anja

 

Heeft u een blessure of een beperking? Meld dit altijd voorafgaand aan de les bij de instructeur van Total Body WorX, zodat hij/zij daar rekening mee kan houden.