Bootcamp

Bootcamp is een effectief leuk outdoor programma, waarin het hele lichaam wordt getraind. Het is voor iedereen geschikt; man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderd. Je kan je eigen niveau bepalen. De bootcamp start bij de Pannenhoef, parkeerplaats ‘de Bak’ in Rijsbergen tenzij anders aangegeven. Het uitvoeren van oefeningen wordt afgewisseld met hardlopen. Iedereen op zijn/haar eigen tempo natuurlijk. 

 

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke trainingsmaterialen, eigen lichaamsgewicht en materialen die meegenomen kunnen worden in een rugzak. Tijdens de Bootcamp lessen van Total Body WorX kan iedereen, onder professionele begeleiding, op zijn/haar eigen niveau trainen. Kracht, conditie, snelheid, coördinatie en vetverbranding zullen snel verbeteren door middel van spelvormen, sprints, drills, teamopdrachten en bodyweight oefeningen. Ondanks de hoge intensiteit van de bootcamp is het belangrijk om op de uitvoering van de oefeningen te letten. Tevens is een goede sfeer belangrijk.

 

Bootcamp wordt gegeven door:

  • Anja 

 

Heeft u een blessure of een beperking? Meld dit altijd voorafgaand aan de les bij de instructeur van Total Body WorX, zodat hij/zij daar rekening mee kan houden.